De Top 5 Onmisbare Accessoires voor Jouw Hond

Honden zijn al eeuwenlang de trouwste metgezellen van de mens. Van jagers en verzamelaars tot moderne gezinnen, hun onvoorwaardelijke loyaliteit, speelse energie en unieke band met mensen maken ze geliefde huisdieren over de hele wereld. Of je nu een puppy verwelkomt of al jarenlang een trouwe viervoeter aan je zijde hebt, het is belangrijk om te voorzien in hun behoeften en hen de best mogelijke zorg te bieden. Investeren in de juiste accessoires voor jouw hond is een investering in hun geluk en welzijn. We hebben de top 5 onmisbare accessoires voor jouw hond samengesteld, die hun leven comfortabeler, veiliger en leuker maken.

De Automatische Voerbak: Nooit meer zorgen om het voeden van je hond!
Heb je onregelmatige werktijden of ga je spontaan een weekendje weg? Met de automatische voerbak is het geen probleem om je hond op tijd te voeden, zelfs als je er niet bent.
De automatische voerbak is eenvoudig te gebruiken. Stel tijdschema’s in, vul de bak met voer en je hond wordt op vaste tijden gevoed. De ingebouwde HD camera geeft je de mogelijkheid om mee te kijken en te luisteren. Met de spraakopname laat je je hond weten dat het etenstijd is. De voerbak heeft een capaciteit van 6 liter, is luchtdicht afgesloten en kan door je hond niet zelf geopend worden.
De automatische voerbak zorgt voor een gelukkige hond: Automatisch voeden op vaste tijdstippen creëert een belangrijke structuur voor je hond.

Heeft uw huisdier het vaak koud, is het op leeftijd of heeft het gewrichtsproblemen? Dan kan de verwarmde hondenmand een uitkomst bieden. Dit elliptische hol met platform zorgt voor een comfortabele, warme plek om te rusten.

De temperatuur van de ligplaats is 50°C +/- 5°C, wat ideaal is voor koude dagen of huisdieren met lichamelijke klachten. De hoes is afneembaar en wasbaar op 40°C, en de buitenstof is slijtvast. De binnenkant voelt zacht en comfortabel aan. De stekker in het stopcontact en uw huisdier kan direct genieten van de warmte.

Geef je hond het ultieme uitzicht met de honden fietsmand! Verlangt je viervoeter naar avontuur, maar zijn pootjes niet helemaal geschikt voor lange fietstochten? Dan is de honden fietsmand dé oplossing!

Deze stevige, grijze kunststof mand (42x30x39cm) bevestig je eenvoudig op het stuur van je fiets, geschikt voor vrijwel elk model. Met de universele houder is de mand in een mum van tijd gemonteerd en weer verwijderd.

Jouw hond geniet niet alleen van het fantastische uitzicht tijdens de rit, maar ligt ook comfortabel op de slipvaste ligmat. De gaasafdekking zorgt voor veiligheid en frisse lucht, terwijl de klapperbescherming ervoor zorgt dat je ongehinderd kunt fietsen zonder geluidsoverlast. En om ervoor te zorgen dat je harige vriend nergens heen springt, kun je een korthouder bevestigen aan de daarvoor bestemde plek.

Met de honden fietsmand creëer je niet alleen onvergetelijke fietsmomenten met je hond, maar zorg je ook voor zijn comfort en veiligheid.

Wil je je hond écht begrijpen en een diepere band creëren? Met de Vulpes Goods® Praatknoppen kun je commando’s en woorden opnemen (tot wel 30 seconden!), zodat je hond leert deze te associëren met specifieke acties. Start met basics als “brokje” of “wandelen”, en zie hoe je viervoeter snel begrijpt wat je bedoelt!

Deze unieke knoppen bieden talloze voordelen: duidelijke luidsprekers, makkelijke bediening voor kleine honden, en extra stickers. Ook een E-Book met trainingstips is inbegrepen!

Is je hond dol op waterpret, maar haat je de eindeloze droogtijd? Deze Hondenfohn is dé oplossing! Deze krachtige föhn droogt je hond snel en eenvoudig dankzij de 2800W motor en flexibele slang. Stressvrij, want het geluidsniveau is laag (60-80 dB).

Met 4 opzetstukken en instelbare blaaskracht & temperatuur is de föhn perfect voor elke vacht. Pluspunten: verwijdert vuil, klitten en losse haren, maakt borstelen makkelijker en is nog multifunctioneel (bladblazer, huishouden). Bestel nu en geniet van een blije hond en een droog huis!

Eerder verscheen al De top 5 leukste online dierenwinkels.

Scroll naar boven