De Top 5 Leukste

Adventskalenders

De maand december is in aantocht, en dat betekent dat het tijd is om uit te kijken naar de leukste adventskalenders! Deze feestelijke traditie, oorspronkelijk afkomstig uit Duitsland, heeft de wereld veroverd en biedt een spannende manier om af te tellen naar Kerstmis. Maar met zoveel verschillende adventskalenders op de markt, kan het moeilijk zijn om te kiezen. Daarom hebben we de top 5 leukste adventskalenders voor je op een rijtje gezet!

De Gabby’s poppenhuis adventskalender is een geweldige manier om de feestdagen te vieren! Deze adventskalender bevat 24 verrassingen die je elke dag kunt openen tot aan Kerstmis. In het poppenhuis vind je schattige meubels, accessoires en zelfs kleine poppetjes om mee te spelen. Het is een perfect cadeau voor kinderen die dol zijn op poppenhuizen en creatief spelen. Met de Gabby’s poppenhuis adventskalender kunnen kinderen elke dag een nieuw stukje toevoegen aan hun poppenhuis en zo hun eigen magische wereld creëren. Het is een geweldige manier om in de kerstsfeer te komen en plezier te hebben tijdens de vakantieperiode.

De Pokémon adventskalender is een geweldig cadeau voor elke Pokemon-fan. Met 24 verrassingen in de vorm van Pokemon-figuurtjes en accessoires, is elke dag een feestje. Het is een geweldige manier om de feestdagen te vieren en de liefde voor Pokemon te delen. Of je nu een verzamelaar bent of gewoon dol bent op Pokemon, de adventskalender is zeker het geld waard.

De LEGO City Adventskalender is een geweldige manier om af te tellen tot de feestdagen. Deze kalender bevat 24 vakjes met dagelijkse verrassingen, waaronder kerstliedjeszanger, ijshockeyspeler en ijsbeeldhouwer. Kinderen kunnen elke dag een vakje openen en een nieuw stukje aan hun LEGO City bouwwereld toevoegen. Het stimuleert creativiteit, terwijl ze een spannend kerstverhaal creëren met rendieren, de kerstman en dieren. Deze adventskalender is een perfect cadeau om de vakanties leuker te maken voor LEGO-fans van alle leeftijden.

Met de Tony’s Chocolonely adventskalender wordt het aftellen naar Kerst een lekkere en feestelijke ervaring.
De visie van Tony’s Chocolonely is gericht op het realiseren van 100% slaafvrije chocolade, niet alleen voor hun eigen producten, maar voor alle chocolade wereldwijd.
Deze adventskalender bevat een assortiment van melk-, pure- en witte chocolade, in diverse smaken zoals melk zeezout karamel, melk, donkere melk pretzel toffee, puur zeezout amandel, donkere melk, wit, puur, melk hazelnoot, melk amandel met nogat, en wit framboos met knettersuiker.
Belangrijk om te weten is dat de chocolade sporen van pinda’s en noten kan bevatten.

De puzzel adventskalender voor 24 dagen bevat 24 puzzels in een fraaie geschenkdoos. Vanaf 1 december kun je elke dag een nieuw en uitdagend puzzelspeelgoed ontdekken.

Deze adventskalender biedt intellectueel uitdagend en handig speelgoed dat je zowel mentaal als fysiek bezig houdt. De verscheidenheid aan puzzels daagt je vaardigheden en geduld uit, waardoor je denkvermogen wordt gestimuleerd.

De adventskalender bevat 24 verschillende hersenkrakers met diverse moeilijkheidsgraden, geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Het is ideaal voor familieplezier en biedt een interactieve en competitieve manier om samen te puzzelen en te zien wie als eerste een puzzel kan oplossen.

Met deze top 5 leukste adventskalenders ben je helemaal klaar voor de feestelijke decembermaand. Er zijn tegenwoordig zoveel leuke en originele adventskalenders te vinden dat het moeilijk was om de 5 leukste te selecteren. Er zijn nog veel meer soorten te verkrijgen, zowel online als in de fysieke winkels. Leuk om te geven en leuk om te krijgen. Koop je favoriet op tijd, zodat je hem op tijd binnen hebt en niet voor teleurstellingen komt te staan.

Scroll naar boven