De Top 5 AI Tools die beter zijn dan ChatGPT

Iedereen is tegenwoordig wel bekend met ChatGPT. Voor sommigen is het een geavanceerde versie van Google, terwijl anderen het bestaan van Google bijna vergeten door deze AI-tool. Het afgelopen jaar heeft AI zijn plaats in onze maatschappij ingenomen en zijn er tal van nieuwe AI-tools geïntroduceerd. Specifieke AI-bots zijn ontwikkeld voor uiteenlopende doeleinden, zoals marketing of HR. Bij sommige bots kun je zelfs kiezen met welke “persoon” je wilt chatten om de meest nauwkeurige antwoorden te krijgen. De verwachting is dat kunstmatige intelligentie (AI) in de komende jaren steeds meer werk zal overnemen. Wij zochten uit welke AI tools beter zijn dan ChatGPT en stelden de top 5 samen.

Unbounce is een AI-gebaseerde contentgenerator die kan worden gebruikt om SEO-geoptimaliseerde content te genereren. De tool kan worden gebruikt om verschillende soorten content te genereren, waaronder blogposts, landingspagina’s en productbeschrijvingen. Unbounce is zeer populair bij het maken van effectieve landingspagina’s. Het maakt gebruik van machine learning-technieken om de prestaties van je pagina’s te analyseren en suggesties te doen voor verbetering. Met Unbounce kun je A/B-tests uitvoeren, best practices volgen en je conversiepercentage verhogen. Het fijne aan Unbounce is dat het op elke vraag drie keer antwoord geeft zodat je zelf kan kiezen welke content je gebruikt.

Via deze link ontvang je 20% korting op je eerste drie maanden (of 35% korting op je eerste volledige jaar).

Creëer SEO-geoptimaliseerde en unieke content voor je blogs, advertenties, e-mails en website 10 keer sneller en bespaar uren werk. Je kunt gebruikmaken van de AI-assistenten voor zowel persoonlijke als zakelijke doeleinden. Ze bieden ook een AI-beeldgenerator, een AI-code schrijver en spraak-naar-tekst AI-generator aan. SanGPT is voor iedereen, zowel individuen als bedrijven.

Writesonic is een alles-in-één platform dat AI gebruikt om verschillende soorten content te genereren, waaronder blogposts, advertenties, productbeschrijvingen en meer. Het biedt sjablonen en suggesties die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de gebruiker. Ze hebben onlangs ook Chatsonic gelanceerd op hun platform; Een chatbot zoals ChatGPT, maar dan met real-time gegevens, afbeeldingen en spraakzoekopdrachten.

Paragraph AI is een AI-tool die is ontworpen om je te helpen bij het schrijven en bewerken van teksten. Het kan je helpen om grammaticale fouten te corrigeren, suggesties te doen voor betere formuleringen en zelfs specifieke schrijfstijlen na te bootsen. Met Paragraph AI kun je de kwaliteit van je tekst aanzienlijk verbeteren en tijd besparen bij het bewerkingsproces. Je kunt het toevoegen als Chrome-extensie of downloaden als app op je smartphone.

Bij Text.cortex wordt kunstmatige intelligentie persoonlijke intelligentie. Hun ZenoChat is een volledig aanpasbare AI-assistent. Text.cortex is een krachtige tool voor het genereren van tekstinhoud. Het maakt gebruik van geavanceerde AI-algoritmen om unieke en hoogwaardige content te produceren. Of je nu blogposts, productbeschrijvingen of sociale media-updates nodig hebt, Text.cortex kan je helpen om snel en efficiënt content te genereren. Je kunt het ook toevoegen als Chrome-extensie of downloaden als app op je smartphone.

Deze vijf AI-tools bieden allemaal waardevolle functies en kunnen je helpen bij het genereren van hoogwaardige content, het optimaliseren van conversies en het verbeteren van je schrijf- en bewerkingsproces. Of je nu een marketeer, schrijver of ondernemer bent, deze AI-tools kunnen je helpen om efficiënter en effectiever te werken. Probeer ze uit en ontdek welke tool het beste bij je behoeften past.

We hadden nog één AI-tool die beter is dan ChatGPT die de top 5 lijst net niet gehaald heeft. Toch noemen we deze nog wel even: Rytr. Deze nummer zes is ook zeker het proberen waard!

Ben je nog niet zo bekend met AI-tools maar wil je er wel graag meer over leren? Lees dan eens de ultieme ChatGPT-4 gids.

Wil je weten hoe je geld kan verdienen met AI? In de cursus Geld verdienen met AI leer je hier alles over!

Scroll naar boven